Lowcare delivery

Bij deze vorm van logistieke dienstverlening werkt HumanCareLogistics met enkelbemande vrachtwagens of bestelbussen met laadklep.

lees verder

Mediumcare delivery

Bij de zogenaamde mediumcare delivery verrichten onze chauffeurs diverse handelingen bij cliënten op locatie.

lees verder

Highcare delivery

Bij de zogenaamde Highcare deliveries gaat onze dienstverlening nog een stap verder. De chauffeurs van HumanCareLogistics vormen een interactief verlengstuk van de leverende organisatie.

lees verder
Nieuw transportmiddel HumanCareLogistics

Nieuw transportmiddel HumanCareLogistics

 

HumanCareLogistics heeft op dit moment de beschikking over twee bakwagens van het nieuwe concept.

Deze auto heeft 2 kleinere achterwielen en kan de assen laten zakken. Hierdoor is een laadklep overbodig geworden en kan met één handomdraai de bak geopend worden. De bak is 5,50 meter lang, dit geeft ons 1,50 meter meer om te laden. De auto is veiliger voor de chauffeur en de goederen wegens het ontbreken van een laadklep. Daarnaast is de bakwagen beter voor het milieu doordat deze meer kan meenemen en we daardoor efficiënter kunnen werken. Bedden, rolstoelen, scootmobielen, tilliften etc. kunnen direct naar binnen worden gereden.

 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 conceptrenault2